seo_linkk

Bu nedenle, link profilinizi doğal ve dengeli bir şekilde oluşturmalısınız. Ana sayfadan link almak için yüksek otoriteye sahip sitelerle iş birliği yapmanız faydalı olabilir. Bu sitelerden alınan bağlantılar, Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk SEO performansınızı olumlu yönde etkileyebilir ve arama motorları tarafından daha değerli kabul edilebilir.

Mayıs-Eylül ayları arasında gerçekleşen IICEC etkinlikleri, faaliyetleri ve IICEC haberlerinin yer aldığı Mayıs & Eylül sayısı yayınlandı. Üniversitemize uzun yıllar hizmet vermiş değerli hocamız Emin Fuat Keyman’ı kaybettik. Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı (VAVCD) programı öğretim üyelerinden Yoong Wah Alex Wong, 2024 Pekin Uluslararası Fotoğraf Haftası’na katıldı.

2025 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yerel Hedef İçerikleri

İyi yapılandırılmış bir ana sayfanın site bağlantıları, Google Arama’da gösterilebilir. 3 seviyenin ötesine geçen iç içe geçmiş menü öğelerine sahip olmaktan kaçının ve ayrıca kullanıcı sayfada daha aşağıya indiğinde menünün “her zaman üstte” kalmasını sağlayın (yapışkan menüler ile). (aşağı kaydırırken bu web sitesinin menüsünün nasıl üstte kaldığını görün). Bir ana sayfanın (ve bir bütün olarak web sitesinin) https olması gerekir.

  • Google, blog yayınlarınızı ve sayfalarınızı en iyi, web’de herhangi bir yerden bağlantı verildiğinde bulur.
  • Google, bir sitenin mimarisini net bir şekilde anladığında, arama sonuçlarında sayfaları arama yapanlara göre anlamlı bir şekilde anlaşılır olarak konumlandırabilecektir.
  • Böylece, bağlantı inşası sitenin iç bağlantılarına kadar iner ve onları inceler.
  • Bilişim teknolojileri ürünlerini üretmek ve üniversite içerisinde ilgili birimlerin kullanımına sunmak.
  • Ayrıca, arama motorlarının sitenizdeki hangi içeriğin alakalı olduğunu bulmasını ve değerini belirlemesini sağlar.

Yenilikçi, Özgür, Disiplinlerarası ve Evrensel Bir Eğitim

Nofollow kullanımı ve bazı en iyi uygulamalar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz, ancak bu daha çok harici bağlantılar için geçerlidir. Sayfada yalnızca metin içinde 19 dahili bağlantı + menüde bağlantılar + yorumlarda bağlantılar mevcut. Google, web yöneticisi kurallarında, iç linkler için de iyi ve açıklayıcı bağlantı metni yazmanın önemini vurgulamaktadır.

Hiyerarşik sayfaları birbirine bağlayın

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM), Ekim ayında tiyatro oyunlarından söyleşilere kadar birbirinden ilgi çekici etkinlikleriyle açılıyor. Prof. Ling San, konferansta “Yapay Zekânın Eğitimdeki Rolü” başlıklı bir konuşma yaptı. Üniversitemize uzun yıllar hizmet vermiş değerli hocamız Fuat Keyman’ı kaybettik.